Auto slaat over de kop na aanrijding in Nuland

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

NULAND – Bij een ongeval in Nuland is maandag aan het einde van de middag een vrouw gewond geraakt. Rond 17.50 uur botsten op de kruising van de Nulandsestraat en de Klompstraat twee auto’s op elkaar. Een van beide voertuigen sloeg daarna over de kop en kwam ondersteboven in de voortuin van een woning tot stilstand.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Traumahelikopter niet nodig
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen maar die bleek niet nodig te zijn. Een vrouw uit de auto die over de kop leek er niet ernstig aan toe te zijn maar is wel met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Oorzaak onbekend
De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. Beide betrokken auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision