Waakzame hond belemmert hulpverlening aan gewonde bazin in Bladel

0
Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

BLADEL – Aan de Varkensmarkt in Bladel is zaterdagavond rond 21.30 uur een vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer werd met een flinke hoofdwond aangetroffen op de parkeerplaats. Het is niet bekend wat er met de vrouw gebeurd is. Er kwamen twee ambulances ter plaatse.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Waakzame hond
De ambulancemedewerkers konden echter niet bij het slachtoffer in de buurt komen omdat de hond van het slachtoffer erg waakzaam was en de vrouw wilde beschermen. De vier ook aanwezige politieagenten probeerden de hond weg te lokken bij het slachtoffer.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Buiten bewustzijn
Na enige tijd werd de hond door een hondengeleider gevangen met een vangstok en kon het slachtoffer weggetrokken worden bij de hond. Ze was niet bij kennis en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De hond is naar haar woning gebracht.

Foto: Berry van Gaal / SQ Vision