Willem II verliest openingswedstrijd competitie tegen VVV

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

TILBURG – Willem II heeft zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen VVV met 0-1 verloren. Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan de vorige maand overleden oud-Willem II-spelers Wanny van Gils en Leo Snijders, was de aftrap voor VVV.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Danny Post
Willem II ging voortvarend van start, Elmo Lieftink en James McGarry, die beiden van afstand PSV-huurling Lars Unnerstall in het Venlose doel op de proef stelden maar een doelpunt leverde het niet op. Vanuit het niets schoot Danny Post halverwege de eerste helft op een prachtige wijze de openingstreffer in de linkerbovenhoek van doelman Timon Wellenreuther: 0-1.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Handsbal
In de tweede helft was het Willem II wat de klok sloeg en na wat kansen was het dan Jordy Croux die de bal in het doel werkte. Het stadion was zijn feestje al aan het vieren echter werd zijn doelpunt afgekeurd. De Spaanse spits zou hands hebben gemaakt waardoor de eindstand bleef steken bij 0-1 en VVV de drie punten mee naar Venlo nam.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia