(VIDEO) Brandstichter bij woning Deurne vastgelegd op camerabeelden

0

Posted by Marlène Coolen on Saturday, August 11, 2018

DEURNE – Een man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag brand proberen te stichten bij een woning in Deurne. Op beelden van een bewakingscamera is te zien hoe de dader rond 3.30 uur meerdere keren probeert om de voordeur van het huis aan de Helmondseweg in brand te steken. De brandstichter kijkt op enig moment recht in de camera. Hij slaagde niet in zijn poging om brand te stichten en is op de vlucht geslagen.

Facebook
De politie is zaterdagochtend langs geweest en de bewoners van het huis hebben aangifte gedaan. De beelden die werden gemaakt door de bewakingscamera van het huis zijn door bewoonster Marlène Coolen op Facebook geplaatst met daarbij het verzoek deze zoveel mogelijk te delen. Ook vraagt ze of mensen die afgelopen nacht iets is opgevallen of de dader herkennen zich te melden. “Wees gewaarschuwd”, zegt ze.