Vermoedelijk beschonken automobilist belandt op de kop in maïsveld Venhorst

0
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

VENHORST – Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag op de Schepersdijk in Venhorst van de weg geraakt en op de kop in een maïsveld beland. Hij kwam van de kermis in Venhorst af en zou hebben gedronken. De hulpdiensten rukten met groot materieel uit omdat hij mogelijk bekneld kon zitten maar dat niet het geval.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

Traumateam
De politie, brandweer, ambulancedienst en een traumateam werden opgeroepen. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met onbekend letsel overgebracht naar en ziekenhuis. Omdat er vermoedelijk alcohol in het spel was is de politie meegegaan naar het ziekenhuis. De auto van de jongeman is door een berger afgevoerd.

Foto: Marco van den Broek / SQ Vision
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision