Gewonden bij twee schietpartijen in Etten-Leur

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

ETTEN-LEUR – Bij twee schietpartijen in Etten-Leur zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee gewonden gevallen. Zowel op de Putter als op de Havik werden slachtoffers met schietwonden gevonden. Die twee straten liggen niet ver van elkaar vandaan.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Traumahelikopter
Beide slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Tot twee keer toe werd een traumahelikopter opgeroepen maar die is uiteindelijk niet ter plaatse geweest.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Onderzoek
De politie spreekt over twee schietpartijen maar zegt dat het nog niet duidelijk is of er een verband is. Rechercheurs hebben op beide plekken een plaats delict (PD) ingesteld en uitgebreid sporenonderzoek verricht.

 

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia