Automobilist laat ravage en gewonde passagier achter en slaat op de vlucht in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

TILBURG – Een automobilist heeft vrijdagmorgen rond 0.15 uur een ravage veroorzaakt op de Bredaseweg in Tilburg. De bestuurder reed met zijn voertuig op de Bredaseweg in de richting van de Ringbaan West en botste ter hoogte van de Coba Ritsemastraat tegen een middengeleider en reed vervolgens een parkeerautomaat omver om daarna tot stilstand te komen tegen de gevel van een appartementencomplex.

Foto: Jack Brekelmans / Persburo-BMS

Gewonde passagier
Diverse buurtbewoners werden wakker van de klap en kwamen naar buiten om te kijken wat er was gebeurd. De bestuurder was na het ongeval gevlucht maar liet zijn medepassagier achter. De bijrijder is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, wat zijn verwondingen zijn is niet bekend. De politie is op zoek naar de gevluchte bestuurder.

 

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo-BMS