Pakketbezorger sluit zichzelf op in laadruimte bestelbus en raakt oververhit in Breda

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Een pakketbezorger heeft zichzelf maandagmiddag in Breda onbedoeld opgesloten in de laadruimte van zijn bestelbus. De man stond geparkeerd bij FIAT Otten en toen hij in de laadruimte spullen aan het pakken was viel de deur in het slot. Ook door de zijdeur kon hij er niet uit.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Oververhit
De brandweer werd opgeroepen en die wist met zwaar gereedschap de achterdeuren te forceren en de bezorger te bevrijden uit zijn benarde positie. Die was vanwege de hitte in de warme laadruimte inmiddels echter wel oververhit geraakt. Een opgeroepen ambulance kwam ter plaatse en later werd de man door een tweede ambulance voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia