Bestelauto uitgebrand aan De Gement in Geffen

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

GEFFEN – Op De Gement in het buitengebied van Geffen is zondagavond een bestelauto uitgebrand. Een bezorger van een restaurant was onderweg om een bestelling weg te brengen toen de wagen ineens vlam vatte. De man wist de wagen snel stil te zetten langs de kant van de weg en op tijd een veilig heenkomen te zoeken.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Brandweer
Al snel stond de de bestelauto in lichterlaaie en daarbij kwam erg veel rook vrij. Vanaf enkele kilometers afstand was een grote zwarte rookkolom te zien. De brandweer was binnen enkele minuten ter plaatse en had de brand snel onder controle.Ze kon echter niet voorkomen dat de bestelauto volledig is verwoest.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Takken
Brandweerlieden zagen op een warmtebeeldcamera dat ook enkele boomtakken die over de weeg hingen erg warm waren geworden. Om te voorkomen dat ook die vlam zouden vatten en de brand het droge bos in brand kon zetten zijn de takken uit voorzorg natgemaakt.

 

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision