(VIDEO) Schipper valt in ruim van schip aan kade aan Reenweg in Raamsdonksveer

0

RAAMSDONKSVEER – Bij een scheepswerf aan de Reenweg in Raamsdonksveer is dinsdagavond een schipper in het ruim van zijn schip gevallen. De man, eigenaar van het schip, was werkzaamheden aan het uitvoeren in het ruim van zijn schip toen de ladder waar de man op stond onderuit schoof. De eigenaar van de scheepswerf benadrukt dat het geen werknemers van zijn bedrijf waren.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Traumahelikopter
Hulpdiensten rukte massaal uit naar het terrein van de scheepswerf. Brandweer, twee ambulances, politie een een traumahelikopter kwamen naar het ongeval toe. Met een hoogwerker van de brandweer is de man uit het ruim gehaald.

Ziekenhuis
De man is met onbekend letsel met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een trauma-arts is met de ambulance meegereden. De man was wel aanspreekbaar.

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia