Parkeren gaat verkeerd in Zundert, ravage op parkeerterrein

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

ZUNDERT – De bestuurster van een BMW met Belgisch kenteken veroorzaakte vanochtend een ravage op het parkeerterrein aan de Nassaustraat in Zundert. Toen ze wilde parkeren, reed ze dwars door de struiken die langs het parkeerterrein staan. Ze kwam op de weg terecht, en botste daar tegen een auto. Vervolgens ketste haar voertuig terug, waardoor ze half op de parkeerplaats bovenop de struiken en twee auto’s terecht kwam.

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Onwel
Volgens omstanders zou de vrouw mogelijk onwel geraakt zijn. Ze zou geen ernstige verwondingen hebben opgelopen door de onfortuinlijke actie. Wel is ze nagekeken in de ambulance en meegenomen naar het ziekenhuis.

Vier auto’s beschadigd
In totaal raakten naast de auto van de vrouw zeker nog drie geparkeerde voertuigen beschadigd.

 

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia