Brandweer redt drie katten uit brandende woning aan Jan van der Heijdenstraat in TIlburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – De brandweer heeft zondagmorgen in Tilburg drie katten uit een brandende woning gered. Omwonenden zagen rond 10.55 uur rook uit het huis aan de Jan van der Heijdenstraat komen en alarmeerden de brandweer.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Katten
De bewoners waren niet thuis maar de brandweer wist wel drie katten uit het huis te redden. De beestjes werden door brandweerlieden meteen van extra zuurstof voorzien. De katten zijn overgedragen aan de dierenambulance.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Middelbrand
De brandweer schaalde op naar code middelbrand en riep vier voertuigen op om die onder controle te krijgen. De brand was snel onder controle maar heeft wel voor een enorme ravage gezorgd. Zo is de benedenverdieping van het huis volledig uitgebrand. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media