Ongeval in Tilburg escaleert tot verkeersruzie en tweede aanrijding met gewonde

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Een kleine botsing op een rotonde aan de Lage Witsiebaan is vanmiddag omstreeks 16.15 uur geëscaleerd in een verkeersruzie en een dubbele botsing. Twee bestuurders kwamen met elkaar op de rotonde in botsing. Toen de geraakte bestuurder daarna aan de kant ging staan om de schade af te handelen zou de andere automobilist volgens hem zijn doorgereden.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Achtervolging
De man stapte daarop meteen in de auto en zette de achtervolging in. Eenmaal weer achter de bewuste auto zou deze bestuurder bovenop zijn rem zijn gaan staan waardoor de achterste auto in volle vaart achterop de auto van de voorste bestuurder reed. De bijrijder van de achterste auto raakte hierbij lichtgewond. Hij is per ambulance ter controle over gebracht naar het ziekenhuis. Agenten suste de ruzie en namen verklaringen op van beide bestuurders.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media