Automobilist slaat op de vlucht na veroorzaken ravage op Kwaadeindstraat in Tilburg

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – Een automobilist heeft vrijdagnacht een flinke ravage veroorzaakt aan de Kwaadeindstraat in Tilburg. De automobilist verloor rond 1.30 uur in een bocht de macht over het stuur en ramde diverse fietsrekken en een lantaarnpaal. Wonder boven wonder raakten omstanders niet gewond.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Gevlucht
Door de enorme klap viel de lantaarnpaal om en tegen een woning aan. Het is niet duidelijk of de bestuurder gewond is geraakt omdat die na de aanrijding is gevlucht. Diverse politie-eenheden hebben nog naar de man gezocht maar hem niet meer gevonden.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Enexis
Netbeheerder Enexis kwam ter plaatse en sloot een deel van de stroom af in de straat. De gemeente Tilburg zorgde voor het opruimen van de ravage. De politie onderzoekt de zaak.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media