(VIDEO) Automobilist overleden bij eenzijdig ongeval op Stippelberg in De Rips

0

DE RIPS – Bij een ongeval op de Stippelberg in De Rips is zaterdagmorgen een automobilist om het leven gekomen. De man raakte rond 10.05 uur met zijn auto van de weg, botste tegen een boom en kwam in een greppel tot stilstand.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Hulpdiensten
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit om hulp te verlenen. Behalve de politie en ambulancedienst kwamen ook de brandweer en een traumateam ter plaatse.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

Onderzoek
Ondanks de massale inzet wisten de hulpverleners het leven van het slachtoffer helaas niet te redden. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek.

Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision