Auto uitgebrand Vinckenbrinckstraat in Eindhoven

0
Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de Vinckenbrinckstraat in het Eindhovense stadsdeel Woensel heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een autobrand gewoed. De melding van de brand kwam rond tien over half twee binnen bij de meldkamer van de brandweer.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Burgernet
Ondanks dat de brandweer snel ter plaatsen was kon men niet voorkomen dat de Volkswagen Golf volledig uitbrandde. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Wel is er door de politie een Burgernet bericht verspreid om mogelijke getuige op te roepen zich te melden.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision

Eerdere brand
Het is niet de eerste keer dat er in ‘de straat een autobrand woedt. Op maandagavond 5 september van het afgelopen jaar stond er ook al een auto in lichterlaaie. Een tweede auto raakte toen ook beschadigd.

Foto: Dave Hendriks / SQ Vision