10-jarig fietsertje zwaargewond bij ongeval op ’t Zwaantje in Berkel-Enschot

0
Foto: Toby de Kort / De Kort Media

BERKEL-ENSCHOT – Bij een ongeval op ’t Zwaantje in Berkel-Enschot is zaterdagmiddag een 10-jarig kind zwaargewond geraakt. De jongen werd rond 14.00 uur op zijn fiets aangereden door een automobilist. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet duidelijk. De politie is dan ook begonnen met een onderzoek.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Traumahelikopter
Het slachtoffertje was na de aanrijding buiten bewustzijn en is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen. Hoe het met de betrokken automobilist gaat is niet duidelijk. De weg is afgesloten voor het verkeer en ook bussen moeten omrijden.

Foto: Toby de Kort / De Kort Media
Foto: Toby de Kort / De Kort Media
Foto: Toby de Kort / De Kort Media