(VIDEO) Bonte stoet van verlichte trekkers trekken door gemeente Drimmelen

0

DRIMMELEN – Traditiegetrouw rijdt een bonte stoet met tientallen verlichte trekkers door de straten van de gemeente Drimmelen voor “Tractors by Night”. De starts zoals ieder jaar aan de Bredaseweg in Terheijden. Vanuit daar gaat de verlichte stoet via Made naar vervolgens Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en weer Made waar in de Wildestraat het eind van de route ligt.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Twaalfde editie
Het is alweer de twaalfde editie die georganiseerd wordt door Recreatieboerderij Johan en Caroline in Wagenberg. Zij houdt zich al 12 jaar bezig met het organiseren van de tocht. ,,Het blijft een mooie en gezellige avond voor de inwoners. We doen het daarom altijd op de eerste vrijdag in januari. Dan is het altijd wat rustiger in de landbouwsector. En heel belangrijk. Dan hebben de kinderen nog vakantie en kunnen ze optimaal genieten.”

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia