Integrale controle ‘Veilig Reizen’ op station Roosendaal

0
Controle op het station van Roosendaal. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – Politie en Service&Veiligheid van de NS en Arriva houden vrijdagavond een integrale controle op het station van Roosendaal. Dit is in kader van Veilig Reizen. Zowel buspassagiers als treinreizigers worden de vervoersbewijzen gecontroleerd.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1783″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”100″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]