Bobkat is weer thuis, “ontvoerders” hadden goede intenties

0
Bobkat is weer veilig thuis. Foto: Facebook

OOSTERHOUT – Bobkat, de Nettorama kat, is weer thuis. Op zijn facebookpagina valt te lezen dat zijn “ontvoering” op een misverstand berust. De bewuste mensen die de kat mee hadden genomen hadden niets anders dan goede intenties.

Weer thuis
Intussen is Bobkat weer veilig thuis en zal het beestje even moeten bekomen van zijn avontuur maar zal spoedig weer zijn vaste plaats innemen bij de Nettorama. 

Ophef
Tegenover Omroep Brabant verteld de eigenaresse, “Ze kenden Bobkat niet, omdat ze nooit boodschappen doen bij die Nettorama. Vandaag zagen ze alle ophef op internet en televisie en hebben ze contact met me opgenomen. Ze voelden zich ontzettend lullig. Maar ik ben helemaal niet boos, ik ben heel blij dat hij weer terecht is.”

Superblij
Mascha Stolz verteld tegen Omroep Brabant dat ze superblij is dat Bobkat weer veilig thuis is. “Hij is nog een beetje ontdaan, maar het gaat verder hartstikke goed. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin gehad daar. We laten hem nu even binnen, maar over een paar dagen zal hij weer lekker bij de Nettorama voor de deur zitten.”