Vijftig-tal geïnteresseerden op actiebijeenkomst “red ons winkelcentrum” van de SP

0
Een vijftig-tal bezoekers trok naar 't Kraaiennest in Breda. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Zo’n vijftig belangstellenden hebben dinsdagavond de actiebijeenkomst bijgewoond van de Bredase afdeling van de SP. Reden van de actiebijeenkomst was de roep om actie om de winkelcentra in Breda te blijven behouden. 

Raadslid Dirk Uijl van de SP Breda. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Vrees voor meer leegstand 
Veel inwoners en winkeliers van omliggende wijken en dorpen, vrezen de gevolgen van nog meer winkels bij Stada Stores. De vrees voor verloedering en nog meer leegstand van de winkelcentra. Ook vreest men voor een terugloop van het aantal bezoekers. De afgelopen weken sprak SP Breda hierover met vele honderden mensen en haalden we enquêtes op in Prinsenbeek, Haagse Beemden, Heuvel, Tuinzigt, Princenhage en Hoge Vucht. SP-fractievoorzitter Bas Maes: “Op deze actiebijeenkomt bespreken we de resultaten hiervan en wisselen we ervaringen en ideeën uit. Samen beramen we vervolgstappen om de plannen van nog eens 10.000m² bij het NAC-stadion zo snel mogelijk van tafel te krijgen!”

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1642″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]