(VIDEO) Zwaargewonde na ongeval tussen 45km-voertuig en auto

0

WOUWSE PLANTAGE – Op de kruising van de Plantagebaan met de Westelaarsestraat in Wouwse Plantage is vrijdagochtend een man zwaargewond geraakt. Op de kruising kwamen een 45km-wagentje en een auto met elkaar in botsing. Het 45km-wagentje is samen met de andere auto enkele tientalen meters verder tot stilstand gekomen. De bestuurder van het 45km-wagentje werd door de klap uit het voertuig geslingerd. Hij raakte zwaargewond.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Groot materieel 
De hulpdiensten rukte met groot materiaal uit waaronder de brandweer en een traumahelikopter. De bestuurder van de brommobiel is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht in Breda. De bestuurder van het andere voertuig raakte niet gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeval.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1592″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]