(VIDEO) Zwaargewonde na ongeval tussen 45km-voertuig en auto

0

WOUWSE PLANTAGE – Op de kruising van de Plantagebaan met de Westelaarsestraat in Wouwse Plantage is vrijdagochtend een man zwaargewond geraakt. Op de kruising kwamen een 45km-wagentje en een auto met elkaar in botsing. Het 45km-wagentje is samen met de andere auto enkele tientalen meters verder tot stilstand gekomen. De bestuurder van het 45km-wagentje werd door de klap uit het voertuig geslingerd. Hij raakte zwaargewond.

Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Groot materieel 
De hulpdiensten rukte met groot materiaal uit waaronder de brandweer en een traumahelikopter. De bestuurder van de brommobiel is onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht in Breda. De bestuurder van het andere voertuig raakte niet gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het ongeval.