Vakantie voortijdig beëindigt na ongeval in Oosteind

0
Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

OOSTEIND – Op de Heistraat in Oosteind is vanmiddag een eenzijdig ongeluk gebeurd. Een Landrover met een aanhanger begon door onbekende reden te slingeren, hierdoor belandde de Landrover, aanhanger en de jeep op de aanhanger naast de weg in een sloot. De bestuurder kon met hulp van vrienden uit het voertuig gehaald worden. Hij raakte niet gewond naar was hevig geschrokken. 

De groep was onderweg naar Duitsland voor een minivakantie. Foto: Jeroen Stuve – MaRicMedia

Duitsland 
Het slachtoffer maakte deel uit van een groep die vanuit Dongen met jeeps op minivakantie naar Duitsland zouden gaan. Daar is het helaas niet meer van gekomen. “Ondanks dat er niemand gewond raakte is er helaas geen vakantiestemming en gaan we niet meer richting Duitsland” aldus een vriend van het slachtoffer. 

Berger
Bergers hebben de Landrover en aanhanger weer rechtgezet en afgevoerd. Beide wagens raakte zwaar beschadigd.