(BREAKING) Lichaam Anne Faber gevonden in bos Zeewolde

0
Anne Faber.

ZEEWOLDE – Het lichaam van Anne Faber is donderdagochtend gevonden in het bos van Zeewolde. De verdachte gaf informatie aan de politie die een einde maakte aan de vermissing en onzekerheid, tevens het trieste nieuws dat Anne niet meer in leven is. 

Onderzoek
Het onderzoek richt zich op wat er precies gebeurd is. Anne Faber werd sinds 29 september vermist. Ze maakte die dag een fietstocht via Soest. Faber stuurde nog een selfie naar haar vriend, waarna ze spoorloos verdween. De afgelopen twee weken is er intensief naar haar gezocht.

Verdachte
Michael P., verdachte in deze zaak, gafinformatie aan de politie over de plaats waar het lichaam van Faber zou liggen. Vanmiddag werd op die plek inderdaad haar lichaam gevonden. De verdachte blijft voorlopig in alle beperkingen vast zitten.