Auto in lichterlaaie bij Mozartflat in Tilburg, twee andere zwaar beschadigd

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Op het parkeerterrein van de Mozartflat aan de Mozartlaan in Tilburg is in de nacht van zondag op maandag omstreeks 0.15 uur opnieuw een auto in vlammen opgegaan. Twee andere auto’s die voor en naast de auto stonden raakten zwaar beschadigd. De brandweer bluste de brand. Ook kwamen volgens protocol twee politie eenheden op de brand af. De agenten controleerden de identiteit van diverse omstanders.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Sporenonderzoek
De uitgebrande en de beschadigde wagens zullen in ieder geval tot morgen op hun plek blijven staan waarna er ter plaatse technisch sporenonderzoek op de auto’s verricht zal worden. Pas daarna worden de auto’s vrijgegeven en door een bergingsbedrijf weggetakeld. De brand trok veel bekijks van omwonenden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1530″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto: Jules Vorselaars / JV Media