Vijf Arrivabussen door brand in de as gelegd op buitenterrein in Tilburg

0
Zeker vijf bussen gingen door de brand verloren. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Na een grote uitslaande brand op een bedrijventerrein aan de Fatimastraat in Tilburg zijn zeker vijf bussen van vervoersbedrijf Arriva verloren gegaan. De brand brak net voor half vier zaterdagochtend uit. Een medewerker die langs liep merkte de brand op. Een uur laten had de brandweer de brand onder controle. 

Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Grote brand
De brandweer schaalde al snel op naar grote brand. Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden. 

Brandstichting niet uitgesloten
De bussen stonden langs elkaar geparkeerd waardoor de brand snel oversloeg. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie doet onderzoek om de oorzaak te kunnen achterhalen. 

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1527″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]