Automobiliste slaat met auto over de kop op A59 bij Terheijden

0
Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

TERHEIJDEN – Een automobiliste is vrijdagavond op de A59 ter hoogte van Terheijden de macht over het stuur verloren. De auto belandde op z’n kop in de berm. Brandweer en ambulance rukten uit naar het ongeval.

Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Geen beknelling
Het slachtoffer zat niet bekneld maar raakte wel gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden. Mogelijk had ze een te lage suikerspiegel.

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1525″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]