Bestuurster ramt paal en lichtmast in Reusel

2
De auto raakte zwaar beschadigd. Foto: Berry van Gaal - SQ Vision

REUSEL – Op vrijdagmorgen rond 08.00 uur heeft een bestuurster een lichtmast en een paal geramd. Het ongeval gebeurde op de Hooge Mierdseweg waar zij twee palen ramde, en eindigde met haar auto in een andere straat aan De Gagel.

Foto: Berry van Gaal – SQ Vision

Lichtgewond
De bestuurster is nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar auto is totaal los, en is geborgen door een bergingsbedrijf. De toedracht word door de politie onderzocht.

 

Foto’s: Berry van Gaal – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1522″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


2 REACTIES

Comments are closed.