Vijf overvallers dringen woning Baarle-Nassau binnen en bedreigen bewoner met vuurwapen

0
De politie deed woensdagmorgen nog onderzoek in de woning - Foto: Jeroen Stuve / MaRicMedia

BAARLE-NASSAU – In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 september vond er een woningoverval plaats op de Korenbloemstraat in Baarle-Nassau. De bewoner deed rond 00.30 uur de deur open nadat er werd aangebeld. Toen hij de deur opende stonden er meerdere, mogelijk vijf, mannen voor zijn woning. Allen droegen donkere kleding. Een van hen bedreigde het slachtoffer met een mogelijk vuurwapen.

Onderzoek
Hierop drongen de daders de woning binnen en doorzochten het huis op waardevolle spullen. Niet veel later vertrokken zij met een nog onbekende buit. Het slachtoffer raakte tijdens de overval niet gewond. Er werd direct door de politie onderzoek gedaan. In samenwerking met de Belgische politie werd er gezocht naar de daders. Tot op heden zijn er geen aanhoudingen verricht.