Roel Gommers uit Oosteind met schrik vrij na boom op zijn auto

0
Roel Gommers bij zijn zwaar beschadigde auto. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTEIND – Roel Gommers staat nog trillend naast zijn auto. Althans, wat er nog van over is. Net voor het middaguur reed Roel met zijn auto op de Berkenstraat in Oosteind om thuis nog even wat op te halen. Vanwege de harde wind komen er in Brabant woensdag meerdere meldingen binnen van stormschade. Ook in Oosteind waaide een boom om.

De boom die op de auto van Roel viel is door de brandweer klein gezaagd. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Even snel naar huis
“Ik ga tussen de middag nooit naar huis maar moest nu nog even snel thuis wat halen. Ik zag in mijn ooghoeken een boom vallen maar toen was het al te laat. Ik stuurde nog richting de berm maar er kwam ook een tegenligger aan. Voor ik het wist lag de boom op mijn auto”,
aldus een zeer geschrokken Gommers. Roel woont niet ver van de plaats van het incident. 

De zwaar beschadigde auto van Roel Gommers. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Met de schrik vrij
Roel raakte niet gewond, zijn auto wel zwaar beschadigd. “Ik ben niet allrisk verzekerd dus ik krijg niets vergoed. Wel ga ik de gemeente Oosterhout aansprakelijk stellen voor het slechte onderhoud aan de desbetreffende bomen”. Volgens Gommers klagen meer bewoners over het slechte onderhoud aan de berken aan de Berkenstraat.

Brandweer
De brandweer heeft de boom klein gezaagd en langs de weg gelegd zodat de gemeente de takken op kan halen. De auto kan als verloren worden beschouwd. “We hebben hem zelf nog wel naar ons huis kunnen rijden maar ik denk dat die niet meer gemaakt kan worden“, aldus een geschrokken Gommers.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia