Mogelijk beschonken automobilist aangehouden na frontale aanrijding in Bladel

0
De auto's botsten frontaal op elkaar - Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

BLADEL – Woensdagmorgen rond 8.15 uur is er een frontale aanrijding gebeurd op de Franse Hoef in Bladel. Door nog onbekende oorzaak is één van de bestuurders van zijn weghelft afgeweken. De twee bestuurders zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Beide auto’s raakten zwaar beschadigd – Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Bestuurder aangehouden
Wel moest één van de bestuurders mee naar het politiebureau voor ademanalyse omdat hij mogelijk onder invloed was van alcohol toen het ongeval geval gebeurde. De twee zwaarbeschadigde auto’s zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

De bestuurder van een van de auto’s is aangehouden omdat hij mogelijk teveel heeft gedronken – Foto: Berry van Gaal / SQ Vision