Automobilist met de schrik vrij bij autobrand in Tilburg

0
Foto: Jules Vorselaars / JV Media

TILBURG – Een automobilist is vanmorgen met de schrik vrij gekomen toen hij over de Midden-Brabantweg reed en zijn auto ineens begon te roken. Dit gebeurde net voor de afslag van de Burgemeester Letchertweg. De man wist zijn auto ternauwernood aan de kant te zetten toen enige momenten later de auto echt begon te branden.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media

Snel geblust
Twee brandweerkorpsen werden opgeroepen om de auto te blussen. Uiteindelijk is een van beide teruggekeerd naar de kazerne. De brandweer had het vuur snel onder controle maar wist daarbij niet te voorkomen dat de auto veel schade opliep. De automobilist had zijn auto op tijd weten te verlaten en bleef ongedeerd. Wel was hij hevig geschrokken.

Foto: Jules Vorselaars / JV Media