Snorder wil meer geld na taxirit van Breda naar Etten-Leur

0
Stockfoto - MaRicMedia

BREDA – Een illegale taxichauffeur is zaterdag 9 september aangehouden omdat hij twee klanten zou hebben bedreigd. Hij eiste onder bedreiging van mogelijk een wapen meer geld dan het afgesproken taxibedrag.

Meer geld voor de rit
De twee mannen werden rond 04.00 uur door de snorder op de Hoge Brug aangesproken voor een rit naar huis. Ze spraken een bedrag af. Tijdens de rit eiste de bestuurder een hoger bedrag. De klanten gingen hiermee niet akkoord. Op de Stationsstraat in Etten-Leur zijn ze gestopt. De mannen werden volgens eigen zeggen door de illegale taxichauffeur met een wapen bedreigd. Ze stapten uit de auto en waarschuwde de politie. Agenten hebben de man op de Adriaan van Bergenstraat aangehouden. Hij is ingesloten voor onderzoek.