Gevaarlijke taferelen bij spoorwegovergang in Helmond

1
Screenshot uit de video.

HELMOND – Gevaarlijke taferelen bij een spoorwegovergang in Helmond. Een scooterrijder rijd dwars door de spoorboom, komt ten val en weet nog net voor een aanstormende trein weg te komen. “Ontoelaatbaar” volgens de NS, die de beelden daarom ook naar de politie heeft gestuurd. 

Ten val
De man op de scooter lijkt te zijn afgeleid door een vrouw die daar loopt. Vervolgens ramt hij de spoorboom, komt ten val, krabbelt op en rijd vervolgens door net voordat een aanstormende trein voorbij raast. 

Live cam beelden
De beelden zijn gemaakt door een livecam die via railcam.nl te zien zijn. Prorail heeft de beelden ook op zijn Facebookpagina gezet. 


1 REACTIE

  1. Tis niet goed te praten wat ie doet.. maar ja.. een vrouw blijkt interessanter dan de slagboom.
    Maar wel overdreven wat Brabant Actueel schrijft.. net als hij wegrijdt komt een aanstormende trein voorbij gereden. Tussen het wegrijden op de rails en de trein voorbijkomt zit nog altijd 20 seconden.. en er is zelfs nog in de tijd geknipt

Comments are closed.