Breda voor een paar dagen rood gekleurd door Redhead Days

0
Roodharigen komen samen op Redhead Day in Breda. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Breda was een weekend lang rood gekleurd. Niet door de zon maar door de honderden roodharigen die Breda bezochten vanwege de jaarlijkse Redhead Days. Het hoogte punt van deze dagen is op zondag met een heuse fotoshoot die plaatsvond op de Willemstraat. 

Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Laatste Redhead Day in Breda
Het zou zo maar eens de laatste Redhead Day in Breda kunnen zijn. De organisatoren zijn voornemens vanaf 2019 een andere stad aan te doen. Om dit te kunnen realiseren is al vastgelegd dat er in 2018 géén redhairday zal worden gehouden.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1490″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”22″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]