Vliegshow VSV Airshow bezocht door duizenden liefhebbers

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BOSSCHENHOOFD – Op Breda Airport, het voormalige vliegveld Seppe, was zaterdagmiddag een spectaculaire vliegshow te bewonderen. Duizenden bezoekers trokken naar Boschenhoofd om daar van golden oldies zoals de Spitfire te genieten waarmee de Engelsen in de Tweede Wereldoorlog de Duitsers in de lucht de baas waren.  Ook vlogen er F-16 in formatie boven het terrein. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Minder bezoekers dan jaar ervoor
De vliegshow, georganiseerd door VSV Airshow, trok minder bezoekers dan vorig jaar. “Twee jaar geleden hadden we prima weer, zon en helder. Nu was het allemaal iets minder waardoor vermoedelijk een aantal mensen besloten heeft toch niet te komen.’’ aldus woordvoerder Casper Dek. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Veiligheidsmaatregelen
Vanwege de recente aanslagen werden ook hier extra veiligheidsmaatregelen genomen. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1484″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]