Weer ongeval op beruchte kruising industrieterrein Boxtel

0
Foto: Sander van Gils / SQ Vision

BOXTEL – Op de kruising van de Ladonkseweg en de Kruisbroeksestraat is vrijdagmiddag opnieuw een ongeval gebeurd. Op het inmiddels beruchte kruispunt kwamen rond 16.30 uur een automobiliste en een fietsster met elkaar in botsing.

Voorrangsfout
Een ambulance kwam ter plaatse, over de ernst van de opgelopen verwondingen is niets bekend. Een voorrangsfout zou de oorzaak van het ongeval zijn geweest.

 

Foto’s: Sander van Gils / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”903″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]