Auto’s botsen tegen stilstaand busje Enexis in Gilze

0
De auto's kwamen tegen het busje van Enexis tot stilstand - Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

GILZE – Op de Langenbergseweg in Gilze is vrijdagmiddag een ongeval gebeurd. Rond 14.10 uur botsten twee auto’s op elkaar waarna beide tot stilstand kwamen tegen een busje van Enexis dat in de berm stond geparkeerd. 

Geen gewonden
De hulpdiensten rukten met groot materieel uit maar bij het ongeval raakte niemand gewond. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

De hulpdiensten rukten met groot materieel uit – Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

 

Foto’s: Tom van der Put / MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”902″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]