(VIDEO) Vrachtwagen ramt auto en vangrail op A59 bij Raamsdonksveer

0

RAAMSDONKSVEER – Een vrachtwagen is na een aanrijding met een auto in de vangrails tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde donderdagavond op de A59 bij Raamsdonksveer. 

De vrachtwagen belandde in de vangrail. Foto: Mathijs Bertens – MaRicMedia

Navigatie
De vrachtwagen chauffeur was net van rijstrook gewisseld om richting zijn bestemming te rijden. Hij zag vervolgens op zijn navigatie dat hij verkeerd reedwaarna hij wederom van rijstrook wisselde. Op dat moment reed er een auto naast de vrachtwagen die de chauffeur over het hoofd zag. Een aanrijding was onvermijdelijk. 

Niemand gewond
Bij het ongeval raakte niemand gewond. 

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”899″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]