(VIDEO) Fietser verliest vingertop na ongeval in Breda

0

BREDA – Bij een ongeval op de Haagweg in Breda is donderdagmiddag een fietser zijn vingertopje verloren. De fietser reed over de Haagweg langs geparkeerde auto’s. Op het moment dat de fietser ook ingehaald werd door een auto, ging er een portier van een geparkeerde auto open. De fietser kwam ten val, en raakte daarbij een van de auto’s. Daarbij werd het topje van een van zijn vingers afgesneden.

De politie zocht naar het vingertopje maar dat werd niet gevonden. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Vingertopje niet gevonden
Toegesnelde agenten, omstanders en betrokkenen hebben gezocht naar het vingertopje, maar dat werd niet meer gevonden. Het slachtoffer had veel pijn en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”898″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]