Fietser en scooterrijder gewond na ongeval Terheijdenstraat in Breda

0
Beide zijn met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA– Bij een ongeval op de Terheijdenstraat in Breda raakten donderdagmiddag een fietser en scooterrijder gewond. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de verwondingen van de scooterrijder is niets bekend. De fietser zou mogelijk zijn been gebroken hebben door het ongeval.

De politie sloot het tunneltje tijdelijk af. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia

Afgesloten 
De aanrijding gebeurde onder het spoorviaduct, op het fietspad. Dat werd door agenten na het ongeval met linten afgesloten voor voetgangers en fietsers. Terwijl ambulancepersoneel de gewonden verzorgde en overbracht naar het ziekenhuis, heeft de politie diverse getuigenverklaringen opgenomen. De scooter wordt voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk.

De politie doet onderzoek. Foto: Tom van der Put – MaRicMedia