(VIDEO) Uniek concert tijdens Spanjaardsgat Festival in Breda

0

BREDA – Dinsdagavond was er een uniek concert van het het groot Militair Academie Orkest op het Spanjaardsgat Festival in Breda. Een concert uitgevoerd door 300 muzikanten. Het militaire studenten orkest deelt het podium met het Avans Koor olv Marion Komen en een slagwerkensemble van KMA Breda en KMS Brussel. Een speciale rol wasweggelegd voor de Nederlandse rhythm & blues ’n soulband Phil Bee’s Freedom.

Het concert werd goed bezocht. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Goed bezocht
Het concert werd goed bezocht, niet alleen op het water, waar een speciaal ponton voor was aangelegd, maar ook langs de kant stonden tientallen mensen het concert gade te slaan. 

Een speciaal ponton werd aangelegd vanwaar het concert werd gegeven. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Uniek concert
Een uniek concert in Nederland, deze combinatie staat op geen enkel ander podium! 

Het spanjaardsgat Festival duurt nog tot en met zondag 21 mei. Meer informatie op http://www.hetspanjaardsgat.nl

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”890″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]