Vandalen vernielen bushokje Oostpolderweg Oosterhout

1
De vernielingen aan de Oostpolderweg. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Blijkbaar vinden sommigen vandalen het stoer om na een gezellig avondje waarbij het alcohol rijkelijk gevloeid heeft tijdens het naar huis gaan vernielingen aan te richten. Stoer is het niet, en je dupeert er andere mee. Ouderen die de bus willen pakken staan te dansen in het glas, gevaarlijk. Maar daar zal jij als vandaal niet bij nagedacht hebben want je hersen waren verdoofd vanwege de alcohol.

Twee ruiten van het bushokje werden vernield. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Vernielingen
De vernielingen zijn waarschijnlijk vrijdagavond verricht bij een bushokje aan de Oostpolderweg in Oosterhout. Het is meer regel dan uitzondering om vernielingen aan te richten na een avondje stappen. 

Hoofseweg
Ook aan de Hoofseweg is een ruit van een bushokje vernield. Waarschijnlijk zijn de vandalen vanuit het centrum in Oosterhout gekomen en hebben op weg naar huis een spoor van vernielingen aangericht. Getuigen zagen twee jongemannen weglopen rond 22:45 uur in de richting van de Herendam. 

Een voorbijkomende fietser kijkt naar de kapot gegooide ruit van het bushokje aan de Hoofseweg. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Zelf melden
Mocht je ondertussen weer nuchter zijn en een echte vent zijn dan meld je dat bij de gemeente zodat de gemeenschap niet hoeft op te draaien voor jouw misstap.

 

foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”875″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 


Comments are closed.