Het oude politiebureau in Oosterhout wordt eindelijk gesloopt

0
Vandaag werd begonnen met de sloop van het voormalig politiebureau in Oosterhout. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Het voormalig politiebureau aan de Van Oldeneellaan in Oosterhout wordt eindelijk gesloopt. Na tien jaar geen dienst meer doende als politiebureau zal het nu plaats maken voor nieuwbouwwoningen voor het project “De Baron” In totaal verrijzen er na de sloop 33 woningen waaronder appartementen en 18 grondgebonden woningen. 

Een kijkje op de binnenplaats van het voormalige politiebureau. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

33 woningen
De start van de sloop is begonnen en de verwachting is dat de bouw van de 33 woningen van het project De Baron half juni kan beginnen. 

In totaal komen hier 33 woningen te staan. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Vandalen 
Doordat het pand lange tijd leegstond hebben vandalen de binnenkant alvast “gesloopt”. Er zijn diverse vernielingen aangericht en werden er op diverse plekken graffiti gespoten. Het slopen zal ongeveer een week of vier in beslag nemen. 

Meer informatie over het project “de Baron” vind je HIER.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”863″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]