Kansen OG3NE stijgen per dag, bookmakers voorspellen 8e plaats

0
Voordat ze naar Kiev vertrokken eerst nog op 538 Koningsdag in Breda. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

FIJNAART/KIEV – De kansen van het Fijnaarts zangtrio OG3NE stijgen per dag. De Nederlandse inzending wordt elke dag een stukje beter ontvangen door pers, fans en bookmakers.

Achtste plek
Bij de wedkantoren staat de Nederlandse inzending momenteel op een achtste plaats. Zo hoog heeft ons land dit jaar nog niet in de peilingen gestaan. Een week geleden stond OG3NE met het nummer Lights And Shadows nog op een achttiende plek.

Live vocaal voortreffelijk 
Ook de pers is enthousiast over het drietal. Zo waren er twijfels of de drie zusjes uit Fijnaart live ook zo goed vocaal klinken als op de plaat. Maar ondertussen na twee repetities is daar geen twijfel meer over mogelijk. In het perscentrum, waar de beelden van de repetities rechtstreeks te volgen zijn, kregen vier landen een groot applaus; dat waren Portugal, Italië, Bulgarije en Nederland.

Plaats in top vijf
Donderdag is de tweede halve finale en wordt het hopen op een plek bij de eerste tien waardoor OG3NE door mag naar de grote finale. Eigenlijk twijfelt niemand daar nog aan en is alleen nog de vraag, waar gaan we eindigen in de grote finale. Gezien het verloop moet een plaats bij de eerste vijf mogelijk zijn.