Brandmelding bij America Today in centrum Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – De brandweer is vrijdagmorgen uitgerukt naar een kledingwinkel in het centrum van Eindhoven. Bij America Today op het 18 Septemberplein zou volgens Studio 040 de stekker van een stofzuiger zijn gesmolten. De kleding zou niet beschadigd zijn geraakt. De brandweer kon weer snel terugkeren naar de kazerne.

 

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”690″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]