Boom omver gewaaid of gereden in Roosendaal

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

ROOSENDAAL – Donderdagavond rond 23.15 uur werd de brandweer gealarmeerd voor ‘stormschade’ aan de Haiinksestraat in Roosendaal. Eenmaal ter plaatse hing een boom boven de grond. Aangezien er geen ‘natuurlijke’ factoren aanwezig waren zoals rot of wind, werd er rekening mee gehouden dat de boom omver gereden is.

Olie
Bij de boom werd een kleine hoeveelheid olie aangetroffen. De brandweer heeft de boom kort gezaagd en aan de kant gelegd. Omdat de boom vermoedelijk omver is gereden door een landbouw-voertuig kwam ook de politie ter plaatse.

 

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”689″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]