Vrouw gewond na aanrijding op A2 bij Liempde

0
Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. Foto: Sander van Gils - SQ Vision

LIEMPDE – Op op snelweg A2 bij Liempde is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt bij een ongeval. De vrouw zat als bijrijdster in de auto toen het mis ging ter hoogte van de uitrit naar Texaco tankstation Velder. Het ongeval vond plaats op de linkerrijstrook. De bestuurder bleef ongedeerd.

Oorzaak onbekend
Het is niet bekend of de auto achterop de vrachtauto botste of tegen de vangrail in de middenberm.

De brandweer heeft het wegdek schoongespoten. Door het ongeval ontstond een file in zuidelijke richting op de snelweg A2.

 

foto’s: Sander van Gils – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”687″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]