Schuur achter woning in Helmond verwoest door brand

0
Een schuur achter de woning had vlam gevat. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

HELMOND – woensdagavond tegen middernacht werd de brandweer van Helmond gealarmeerd voor een woningbrand aan de Mrg. Swinkelsstraat in Helmond. Een passant had de brand ontdekt en belde de brandweer. Hij dacht in eerste instantie dat de woning in brand stond.

Een schuur had vlam gevat. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Bewoners gewekt
Hij heeft de bewoners gewekt en wist dat er ook kinderen op dat adres wonen. Samen met de bewoners heeft hij de vijf kinderen uit huis gehaald en bij buren ondergebracht. Het bleek niet de woning te zijn waar de brand woede maar in een pas gerenoveerde schuurtje achter het huis.

Van de schuur bleef niet veel meer over. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Oorzaak niet bekend
Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend er is niemand gewond geraakt. Wel is de schuur met inhoud geheel verloren gegaan.

 

Foto’s: Harrie Grijseels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”683″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]