Meerdere wielrenners gewond bij ernstig ongeval in Mierlo

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

MIERLO – Bij een ernstig ongeval in Mierlo zijn donderdagmiddag vier wielrenners gewond geraakt. Een groep van ongeveer tien renners kwam rond 14.10 uur op het Voortje in botsing met een auto. Hoe dat precies kon gebeuren is niet duidelijk.

Traumahelikopter
Vier renners zijn gewond geraakt. Eentje zou er ernstig aan toe zijn en naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen zijn gebracht. Een traumahelikopter en drie ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”686″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]